Dag 12 – Køredag og “TV locations”

Vi stod lidt tidligere op i dag, da dagen i dag var en køre dag. Vi skulle til Atlanta og den direkte vej var på 400 km. Hvis vi kørte den direkte vej (på motorvej) ville turen tage 3,5 – 4 timer. Men vi ville også gerne opleve lidt på turen og derfor havde vi planlagt en del “detours” for at undgå motorvejen. Det betød til gengæld at vi regnede med at køre hele dagen.

Vi startede med at køre mod McIntry, Gerorgia. Egentligt er der ingen grund til at besøge McIntry, da det er en meget lille by i Gerorgia. Det der gør byen speciel er at Winnie har set en serie fra TLC med “Honey Boo Boo” og Honey Boo Boo bor i McIntry. Vi fandt byen og hendes hus, så alt var godt og selvom man ikke kender Honey Boo Boo så er det altid sjovt at se de små byer.

Næste stop var Dickey Farm. Dickey Farm er en fersken farm som har et “gård udsalg”. Men det er et ret flot gård udsalg og vi fik købt nogle ferskner og fersken is. Winnie fik også købt en puslespil med alle de amerikanske staters flag på (1000 brikker). Rigtig fin oplevelse og der var også andre fine bygninger i den lille by.

Vi fortsatte turen mod Griffin som er en by hvor en del af scenerne til “Walking Dead” er optaget. Vi fik set nogle af stederne. Sjovt at opleve, men også svært at huske præcis hvornår det hus var med i serien 🙂

Vi kan virkelig godt lide disse “transport dage”. Man oplever rigtig meget på vejen, når man forlader motorvejen. Så det er bestemt ikke spild af tid.

Sylvester har på hele ferien talt om en rygsæk han gerne ville købe (mærket Sprayground). Men den har været umulig at finde. Men i dag fandt vi den. Sylvester blev simpelthen så glad og den blev selvfølgelig købt lige på stedet 🙂

Vi ankom til hotellet omkring klokken 19.00. Jeg og drengene hoppede i poolen mens Winnie vaskede tøj. Til aftensmand bestilte vi pizza med levering på hotellet 🙂

I morgen skal vi udforske Atlanta.

Sune

Skriv et svar