Dag 4 – Blue Ridge Parkway og Blooming onion

Dagens første positive overraskelse var vafler i morgenmad buffeten. Det var det første hotel hvor der var vafler på menuen og det er altid et stort hit :o)

Vi fik hurtigt pakket efter morgenmaden og kom afsted i god tid. Det var også nødvendigt da vi skulle køre en del kilometer på Blue Ridge Parkway, en vej hvor der ikke kan køres stærkt. Planen var vi skulle køre halvvejs til Asheville i dag og den anden halvdel i morgen. Det viste sig hurtigt, at det er ikke meget tid, især fordi der er mange spændene ting at se undervejs. Så vi har skulle prioritere oplevelserne.

Dagen startede med en del tåge og vi var nervøse for vi ikke ville komme til at se det flotte landskab omkring Blue Ridge Parkway. Heldigvis forsvandt tågen i løbet af formiddagen.

Første stop var ved Humpback Rocks. Her skulle vi gå 1,6 km op (og ned) for at se et udsigtspunkt. Risikoen var vi ikke kunne se noget når vi kom der op, da der jo var en del tåge. Men vi tog chancen op begyndte turen op. Det var en ret anstrengende tur som var meget stejl og blev mere og mere “knudret”. Men vi kom op til toppen og heldigvis var en del af tågen forsvundet, udsigten var fantastisk og hele turen værd. 

Vi fortsatte af Blue Ridge Parkway til James River hvor vi fik spist vores madpakke. James River er en rigtig flot flod og især når man stod på broen over floden var har virkeligt billede skøn.

Vi var allerede nu langt efter tidsplanen og besluttede os for at køre ud på “normale” veje for at komme til Roanoke som er den største by ved Blue Ridge Parkway. På den måde kunne vi spare en del tid. På turen blev vi ramt af et voldsomt regnvejr som flere steder skabte store vandpytter på vejen (godt vi havde en høj bil). Generelt har vi oplevet en del regn og pletvis tåge, men heldigvis har det ikke været når vi skulle ud og se noget.

I Roanoke gik vi lidt rundt og ende med at få en is. Her sad vi og drøfte hvad vi skulle gøre i morgen. Blive på Blue Ridge Parkway eller begynde at køre mod Charleston allerede nu. Efter en længere drøftelse valgte vi at holde os til den oprindelige plan. Det betyder vi i morgen forsætter på Blue Ridge Parkway og ender i Asheville.

Vi fik booket et hotel 1 time og 45 minutters kørsel fra Roanoke og aftalte vi skulle prøve at finde noget at spise på vejen. Godt 5 minutter efter fandt vi en “Outback Steakhouse” som Winnie havde som et must på listen over steder vi skulle spise. Årsagen “Blooming onion”. Helt kort er det et helt (kæmpe) låg der er skåret i både og derefter friture steget (ligesom onion rings). Blooming onion var gode og det var de store bøffer også. Så det var en succes.

Køreturen til hotellet var delvis på Blue Ridge Parkway og delsvist på en mindre landevej. Den mindre landevej viste sig at være en fantastisk oplevelse. Masse flot natur men også kirke, huse, butikker og alt muligt andet flot/sjovt/godt at se på.

Vi ankom først til hotellet 21.00, men vi fik tid til en hurtig tur i poolen (den første rigtige pool tur indtil videre). 

Vi håber de gode oplevelser fortsætter i morgen 🙂

Sune

Skriv et svar