Dag 3 – Washington DC og massere af regnvejr

Vi vågnede tidligt, vi er endnu ikke helt på USA tid, men det er ok for så kommer vi også afsted i ordentlig tid. Der var ikke morgen mad på hotellet, så vi skulle finde noget på vejen til Washington DC som var første stop i dag.

Vi tog afsked med Baltimore, som vi slet ikke fik set da det regnede voldsomt alt den tid vi var her. Vi fik også en “ordentlig” afsked med voldsomt regnvejr på vej ud af byen og et godt stykke derefter. Det var så voldsomt så det ikke var super sjovt at køre i. På vejen fandt vi en Dunkin Donuts hvor vi fik lidt at spise. På trods af navnet var det ikke donuts vi fik 🙂

På vej mod DC tjekkede vi vejrudsigten. Den sagde 100 % sikkerhed for regn. Men vi blev enige om vi ville se byen og vi havde købt regnslag til os alle, så dem kunne vi bare bruge. Heldigvis viste vejret sig fra den gode side og det regnede ikke (eller kun meget lidt) mens vi var i byen.

Storm og jeg har næsten lige været i DC, så vi havde godt styr på hvad vi skulle se og hvordan vi kom rundt. Vi fik parkeret bilen centralt og gik en god lang tur. Vi startede med at se det Hvide hus. Jeg tror især Winnie syntes det var en god oplevelse. Udenfor det hvide hus var en antiabort demonstration i gang. De havde nogle virkelig klamme billeder af fostre med sig + en tale hvor de sammenlignede abort med massedrab af jøderne under anden verdenskrig. Man bliver sku lidt træt når man høre sådan en retorik..

Vi gik ned til “the Mall” og fik set 2. Verdenskrig monumentet, Vietnamkrigens monument, Koreakrigens monument, Lincoln memorial og Washington memorial. Det var en super god oplevelse og en rigtig fin gå tur. Selvom især Sylvester og Villads var trætte efter turen, så tænker jeg alle syntes det var en god oplevelse.

Vi sluttede vores besøg i DC på en mexicansk restaurant. Storm og jeg havde været der på vores sidste besøg i DC, og da den havde den bedste guacamole vi har smagt, så skulle vi selvfølgelig der ind. Vi fik et virkelig godt måltid mad 🙂

Så havde vi 3 timers kørsel foran os. Turen gik imod starten på vores køretur af Blue Ridge Parkway. Starten var på motorvej og der var en del trafik, men efter noget tid kom vi på landevej. Det var en super fin tur med flot natur og massere af amerikanske indtryk. Vi fik dog også en meget voldsom regnskylle (værre end først på dagen). Det var som at køre i tyk tåge, vi kan godt undvære det fremadrettet 🙂

Vi ankom sent til hotellet (efter en shoppetur i Walmart). Vi spiste aftensmad på hotelværelset og har fået planlagt i morgen.

Alt i alt en god start på vores “nye roadtrip”. Vi tror det bliver rigtigt godt 🙂

Sune

Skriv et svar