Dag 14 – Hvalhajer, Football og CNN

I dag var endnu en dejlig dag i Atlanta.

Vi valgte at sove længe i dag (helt til kl. 9) vi spiste morgenmad og derefter var vi klar til at opleve.

Vi havde 3 ting vi skulle se idag, så vi startede turen på CNN. CNN er er en kæmpe stor nyhedstation, og her fik vi en rundvisning. Vi så nogle tv studier, og så hvordan teknikken bag nyhedsudsendelser virkede. En ok rundvisning, men vi var alle mest imponeret over den store rulletrappe der førte os op til starten af rundvisningen. Det er den længste frithængende rulletrappe i verden. Udover CNN var der også et par kendte tegnefilmsfigurer som vi fik hilst på.

Efter en frokost i CNN´s food court, tog vi turen til et museum der handlede om college football. Sporten er kæmpestor herover, så selvom det måske ikke er en sport der fylder så meget hos os, så er det altid sjovt at se hvor passioneret andre mennesker er. Museet var en blanding af almindelige og interaktive udstillinger, så kedeligt var det ikke.

En af mulighederne var at deltage som ekspert i et TV program:

Drengene sluttede af med at forsøge sig med forskellige discipliner indenfor amerikansk football, og lad os bare sige at lidt mere øvelse vil være godt 🙂

Vi sluttede turen af med en tur i Atlanta´s akvarie. Det er et kæmpe stort akvarie, hvor man bla. kan se Beluga hvaler, Sting rays, delfiner og ikke mindst hvalhajer. Akvariet omkring hvalhajerne var imponerende og det var en stor oplevelse at se de kæmpe fisk svømmerundt (endda over en, i et rør under akvariet).
Akvariet var rigtig fint, men der var så mange mennesker at det var et rent helvede. Det var næsten en umulighed at se nogen af udstillingerne, da der var folk overalt. Dog så vi et delfinshow, og det jo altid imponerende at se.

Dagen er blevet sluttede af med at Storm og jeg tog i biffen. Det var en dine-in biograf, hvilket betyder at man bestiller og spiser sin mad i biografsalen mens man ser film. Det er en sjov oplevelse.

Sune, Villads og Sylvester tog tilbage til hotelværelset og havde drenge aften med pool og pizza.

I morgen forlader vi Atlanta og kører videre. Byen har virkelig været et dejligt bekendskab, og personligt vil jeg rigtig gerne tilbage og opleve meget mere.

Winnie

Skriv et svar