Dag 6 – Asheville og Sliding Rock

I dag havde vi hele dagen i Asheville. Det har betydet vi ikke har været “presset” på at skulle nå frem. Til gengæld havde vi en masse ting som vi gerne ville se/opleve. Vi havde selvfølgelig ikke tid til det hele. Så vi tog det vi syntes var det vigtigste.

Vi startede med at tage ind til midtbyen af Asheville. Vi gik lidt rundt i byen, som er en rigtig hyggelig by. Så på lidt butikker (primært souvenirbutikker) og på et lokalt “Yoga marked” (her fandt vi ikke rigtigt noget af interesse). Vi sluttede rundturen med en tur på “White Duck Taco Shop” hvor vi fik nogle fantastiske taco’s til frokost. 

Efter en god frokost besluttede vi os for at køre ud til “Sliding Rock”. Det var en køretur på en god times tid. Men vi var ret sikre på det ville være det værd. Sliding Rock er en klippe hvor man kan “rutche” ned af. Man bliver ført frem af flodens vand og man lander i et basin af vand. Et vandland kunne ikke have udført dette bedre.

Da vi ankom fik vi hurtigt skiftet til badetøj og gik ned til klippen. Der var en ret lang kø, men den bevægede sig ok hurtigt. Winnie og jeg blev nød til at skiftes, da der ikke var et sted hvor vi kunne opbevare bilnøglen. En del af køen gik igennem floden, hold nu op vandet føltes koldt, det var nok det som gjorde mig mest bekymret 😉

Endelig blev det vores tur. Som ventet var det super sjovt og virkeligt koldt at lande i bassinet. Efter mig fik Winnie en tur sammen med drengene. Hun prøvede kun en tur, jeg fik 3 til. Hvis det ikke havde været for køen, så kunne man sagtens have taget mange flere ture 🙂

Rent praktisk, så kostede det 3$ per person, hvilket var billigt, da man kunne prøve lige så mange gange som man ville og der var minimum 5 livreddere til stede, så det virkede ret sikkert.

På vej tilbage til Asheville kørte vi igen på Blue Ridge Parkway. Inden vi kom helt hjem, tog vi en lille is pause. Det er blevet en tradition at vi skal have “Frozen Yourgurt” når vi er i USA 🙂

Tilbage på hotellet var det tid til en tur i poolen. Herefter skulle vi have aftensmad. Vi fandt en god restaurant inde i Asheville. Den hed Mellow Mushroom og lavede nogle super gode pizza’er. Begge dagens spisesteder var anbefalet af en kollega der kommer fra USA (Erica), det var nogle gode anbefalinger 🙂

I morgen tager vi afsked med Asheville (vi kommer gerne igen) og køre mod Charleston. 

Sune

Skriv et svar