Dag 18 – Pool, Chuck E. Cheese’s og hjemrejse

I dag var den sidste dag i Nashville og dermed også den sidste dag på denne roadtrip. Vi skulle først med flyet klokken 20.20, så der var god tid inden vi skulle til lufthaven. Vi havde ingen speciel plan for dagen, men var enige om vi kunne sove længe (hvilket vi ikke rigtig gjorde) og tage en tur i poolen inden vi checkede ud.

Vi fik en rigtig dejlig morgen dukkert i den dejlige pool på hotellet. Storm valgte at blive og slappe af på værelset. Vi havde planlagt en hurtig dukkert, men den blev på en lille time.

Resten af tiden blev brugt på at pakke, og på at slappe lidt af. Vi blev på værelset til 1 minut før vi skulle checke ud. Ved check ud tid regnede det rigtigt meget, så vi blev enige om at køre til Chuck E. Cheese’s og spise frokost.

Det vigtigste var selvfølgelig at spille på spillemaskinerne og det fik vi i den grad gjort. Denne gang havde vi købt to timer og to kort. Det var en virkelig dejlig måde at forberede sig på til en lang rejse.

Da tiden var gået og præmien valgt (for de point der blev tjent ved at spille) tog vi hen til en Frozen Yogurt shop. Det var jo Bedstes fødselsdag og hun elsker Frozen Yogurt, så vi tænkte det var den helt rigtigt måde at fejre hendes fødselsdag på. Vi fik også “Facetimet” hende mens vi spiste isen :o)

Herefter tog vi et par køreture for at købe nogle gaver og en masse slik. Slikket er tænkt som lidt gaver og til at have med på arbejde.

Herefter kørte vi til lufthavnen og fik tanket bilen på vejen. På tanken var de i godt humør i dag, så vi fik tre store sodavand gratis.

Vi fik afleveret bilen. Det fungere super nemt, de scanner bilen, herefter får man en kvittering og så kan man gå videre. Meget effektivt. Vi har kørt 2.307 miles eller 3.712 km.

Vi var hurtigt igennem bagageaflevering og security. Vi er kommet i god tid, så der er 2 timer til afgang. Vi sidder nu og venter. Alle er på et eller anden device, og der slappes af. Vi har altid godt kunne lide at være i god tid, så der ikke er noget stress. Næste gang der skrives blog er når vi er hjemme torsdag aften (eller fredag).

Det har været en rigtig dejlig tur. Vi har oplevet vildt meget og selvom den skulle laves helt om undervejs, så har vi haft tid til at nyde ferien, hinanden og de mange steder vi har set. Det har været rart at opleve, at vi forholdsvis nemt kan planlægge en ferie helt om, uden det ødelægger for meget.

Vi flyver til London (8 timer) og derfra til København. Vi lander i København 15.40 efter ca. 12-13 timers rejse. Det bliver dejligt at komme hjem igen :o)

Sune

Skriv et svar