Dag 16 – Sidste køretur..

I dag fik vi en ekstra time. Det gjorde vi fordi at tidszonen skiftede på vej til Nashville. Det er en af de gode ting ved at rejse mod vest, så vinder man tid. Hvorimod hvis man rejser mod øst så mister man tid. Og en time ekstra er altid velkommen 🙂

Vi kørte som planlagt mod Nashville idag. Det var den sidste dag med kørsel (udover det lokale kørsel vi skal køre i Nashville) og vi valgte som altid at prøve at undgå motorvejen. Det betød ekstra køretid, men vi fik fuld valuta for pengene. Vi kørte igennem flotte landskaber, flotte små byer og fik set en masse flotte bygninger.

Et vigtigt element på en roadtrip er selvfølgelig noget godt musik i radioen. Tidligere har vi blandet radio med musik vi fandt undervejs. Denne gang havde Storm på forhånd lavet en spilleliste på over 7 timers musik. Det har været super med en masse god musik som var tilpasset til vores tur og det har også gjort vi ikke har diskuteret hvad vi skal høre (det gør vi rigtigt meget når vi køre i Danmark). Storm har gjort et virkeligt godt job og vi har benytte os af playlisten på hele turen. Favorit sagen er “Chicken Fried” med “Zac Brown Band” – check den ud. Playlisten er her..

Generelt har det gået rigtigt godt med turene. Men vi kan godt mærke, at vi har 3 drenge som alle har deres egen holdning til det meste. Så der bliver med jævne mellemrum diskuteret og engang imellem nogle konflikter som skal løses. Men det meste af køreturerne har de det sjovt (når der ikke er internet adgang) og der er i perioder ro når de kan bruges deres mobiler. En lidt ny ting (sammenlignet med de tidligere ture) er at de begynder, at lægge mærke til den flotte natur og se ud af vinduet :o)

Halvvejs til Nashville (det var en omvej) kom vi til Lynchburg. Lynchburg er “Jack Daniels” byen. Det er her Jack Daniels kommer fra, og alt i byen handlede mere eller mindre om Jack Daniels. Der var et rigtigt fint torv i midt byen med en masse små butikker og spisesteder. Rigtigt fint, men når man kom ind i butikkerne var de rimelig turistet og de solgte primært en masse Jack Daniels vare. 

Efter at have besøgt alle forretningerne, så fandt vi en BBQ restaurant. Her fik vi et rigtigt godt BBQ måltid. Winnie fik den største fyldte bagekartoffel jeg nogen sinde har set og Storm og jeg spiste ribs. Sylvester og Villads går fortsat efter børnemenuen og bestilte en burger hver. Det smagte rigtigt godt. Vi gik i hverfald meget mætte der fra.

Vi har talt om at tage en rundvisning på Jack Daniels. Men jeg tror reelt kun det var mig der var interreseret, og så interreseret er jeg heller ikke i Jack Daniels, så det sprang vi over.

Da vi ankom til hotellet, som er det sidste på turen, hoppede vi i poolen med det samme. Det var en stor og dejlig udendørspool (vi er altid mest glade for udendørspools). Det blev til en længere badetur.

Efter badeturen og lidt afslapning tog Winnie og drengene på shoppingtur i Walmart. Imens slappede jeg lidt af :o)

I morgen skal vi udforske Nashville.

Sune

Skriv et svar